Aidin Salih Yaşam Tarzımı Nasıl Değiştirdi?

Aidin Salih Yaşam Tarzımı Nasıl Değiştirdi?

26.04.2011 tarihinde İstanbul'da Dr. Aidin SALİH ile tanışmam yanlış yaşam tarzımın düzelmesine vesile oldu. 2008 tarihinden sonra bitkisel tedavileri araştırmaya başladım. Benim bu yönümü bilen iki kişi ile Dr. Aidin SALİH Hanım'dan danışmanlık almak için İstanbul'a geldik. Bende böbrek taşı dışında bir rahatsızlık yoktu. Aidin Hanım beni görür görmez "Senin beyninde çok büyük tehlike var" dedi. Neye uğradığımı şaşırdım. Sen saçını kına veya boya ile boyadın mı? dedi. Hocam 5-6 kez hint kınası yaktım, dedim. Onların hepsinde katkı maddesi var, dedi. Kulaklarımın arkasına 10, boynumun alt tarafına 7 toplamda 17 sülük takıldı. Sabaha kadar kokulu, koyu pelte pelte kan geldi. Sülük takıldıktan sonra yaklaşık 1 saat konuştuk. İnsandaki bağışıklık sistemini anlattı. 3 öğün yemeğin hastalık sebebi olduğunu söyledi. Bana açlıklar tavsiye etti. Yıllardır birkaç doktora sorup cevap alamadığım bir soru vardı. Normal zamanda veya hasta iken neden burun akıntısı olur? Sordum. Şöyle cevap verdi. "İnsanın fazla yediği yemeklerdir." İlk defa böyle bir cevap duymuştum.

 

Yanından ayrıldıktan sonra kitabından vücut temizliği yaptım. Önce mide-bağırsak sonra karaciğer temizliği, son olarak da kireç temizliği yaptım.

 

Sonuç olarak; insan Allah'ın izin vermediği şekilde vücuda müdahale ettiğinde ona zarar vermiş oluyor. Beslenme şeklimiz düzelmeden sağlıklı olmak mümkün değildir. Bağışıklık sistemine yardımcı olmak gerekir. Bu sistem mükemmel bir şekilde çalışıyor. insan sağlıklı olmak için kimseye muhtaç değildir.

 

Ayrıca Dr. Aidin SALİH Yaşam Tarzı ile ilgili şunları söylüyor. " Hastalığın sebebi yaşam tarzıdır. Yaşam tarzını düzeltmeden hastalığı tedavi edemezsiniz. Yaşam tarzı dediğimiz husus da helal ve harama dikkat ederek yaşamaktır. "Haram yeme, helal ye" hepsi bu kadar. O zaman tabii olarak sağlıklı olursunuz. Başka hiçbir şeye gerek yok. Ama bunu yapmadan kesinlikle yola çıkılmaz ve insan şifa bulamaz. Haram çoğalıyor, bütün katkı maddeleri, aromalar gıdayı o kadar bozuyor ki, gıda gıda sıfatından çıkıyor. Gıda olmayan maddeleri insan kullanmaya devam ederse nasıl sağlıklı olabilir, olamaz. Bütün ilaçlar bağışıklık sistemi ile beyin ve organlar arasında kopukluk oluşturuyor. İnternette psikotropik maddeleri araştırın. Aspirin’den başlayarak, bütün antibiyotikler, hormonlar hepsi psikotropik madde içerir. Psikotropik madde, bağışıklık sistemi ve beyin ve organlar arasında kopukluk oluşturan bir maddedir. Nasıl onlardan şifa olabilir? Şifayı zaten konuşmayalım bile, onlarla nasıl tedavi olunabilir? Kesinlikle olmaz. Biz ilk önce ilaçları terk etmeyi tavsiye ediyoruz ve insanlar hemen daha iyi oluyor. Çünkü o zaman bağışıklık sistemi canlanmaya başlıyor. Bağışıklık sistemi canlandığında kimseye ihtiyaç kalmıyor, süreç başlıyor."