Tümör ve Kanser

Tümör ve Kanser

Bu makalemizi Doktor Aidin SALİH'in kitaplarından ve konferanslarından kaleme alacağız. Konu çok uzun. Aidin Hanım'ın kitaplarındaki bütün bilgileri buraya yazarsak 10 makaleyi geçer. Dileyen Gerçek Tıp ve diğer 2 kitabından okuyabilir. Kanser Aidin SALİH.

 

Kanserin başlama sebepleri çok çeşitlidir fakat en çok yemek bozukluklarından meydana geliyor. Burada yemek bozukluğundan olan kanserden bahsedeceğiz. Yetişkin insanlarda kanser ve tümör oluşması genelde vücuttaki kireçleme 20 kiloyu geçince başlar. Kireç 15 kiloyu geçince tümörler 20 kiloyu geçince kanser başlar.

 

Çürümüş yemekler bağırsağa inerek bağırsağı zehirler ve kana karışır. Zehirden korunmak için bademcikler şişer. Bademcikler sık sık şişince yanlış bir uygulama olarak ameliyatla aldırılıyor. Bademcikler alınınca çürümüş yemekler bu sefer apandistin şişerek iltihaplanmasına sebep olur. Gene yanlış bir uygulama olarak ameliyatla apandisit aldırılıyor. Apandistin görevi bağırsak için gerekli mikropları üretmektir ki bu mikroplar tümör hücrelerini yok eder. Apandisit ameliyatından sonra tümör hücreleri kontrolsüz kaldığı için kanla birlikte bütün organlara gider ve tümörler oluşmaya başlar.

 

Doğru Beslenme

 

 

Rafine olunmuş yemekler: Beyaz un, şeker, rafine olmuş yağlar yenilince vücut çok enerji kazanır ve onu kullanamaz. Enerji ise vücutta hiç toplanamayan bir şeydir. Vücut onu muhakkak harcamak zorunda olduğu için, hücre ve çekirdeklerine gönderir. Hücre çekirdeklerini bozarak enerjisini kullanır ve tümörler oluşur. Kızartılmış ve bekletilmiş yağlar, kahve, kakao, bisküvi, kavrulmuş kuru yemişler de kanserojendir.

 

Kanser için gereken tedavi: Yemekler düzeltilmeli, bağırsak temizlenip çalıştırılmalı. Karaciğer temizlenmeli sonra 3 günlük oruç 7 gün arayla 7 defa yapılmalı, sonra 10 günlük oruç 1 defa yapılmalıdır. Sonra 3 ay haftada 1 gün oruç tutmaya devam edilmeli, 3 ayın sonunda tekrar 10 günlük oruç yapılmalıdır. Sonra doktor kontrolü yapılabilir. Bu zaman içerisinde tümörler küçülebilir, aynı durumda kalabilir veya daha büyümüş olabilir hiç korkulmamalı çünkü oruçlar başladığı andan itibaren tümörün zararı durmuştur, zamanla geçer. Bazen 10 günlük oruç 3 ay ara ile 3 defa yapılmalıdır. Bu arada 1 günlük oruçlara devam edilmelidir.

 

Tümör ve kanser olanlar için en güzel yemekler: Sabahtan ikindiye kadar hiç bir şey yenilmeden su ile karıştırılmış patates suyu içilir. İkindiden sonra herhangi bir sebze yiyebilir; en güzeli çiğ sebze ve salatadır. Akşam yalnız meyve yenir. Ağır kanser hastası olanlar pişmiş yemek değil, çiğ sebze ve meyve yemeli, bağırsak kanseri olanlar meyve dâhil hiç bir şey yemeden sadece meyve ve sebze suları içmelidir.

 

Kırmızı pancar suyuna devam etmeli, 50 gr.dan başlayıp 400 gr.a kadar yükseltilir. 2 hafta patates suyu 2 hafta kırmızı pancar suyu sırayla devam edilir. Akşam yemeği olarak yalnız çimlenmiş buğday veya bal ile karıştırılmış yeşil çay veya çiğ ve kabuklu domates (doğal olması) veya limon suyu, taze sarımsak ve soğan yenilmeli. 

 

Dr. Aidin SALİH Son Söz-2 kitabında tümör ve kanserden nasıl bahsettiğini aşağıya yazdık: 

 

Bağışıklık Sistemi

 

 

 

" Aslında bağışıklık sistemi çok akıllıdır, ölçülü davranır ve hiç hata yapmaz. O, her duruma karşı ayrı bir taktik geliştirir. Ayrıca her şeyi hesaplar ve zararları minimuma indirir. Bağışıklık sistemi sağlıklı ve canlıysa mutosyonlara izin vermez veya ben oluşumunda olduğu gibi ölçülü verir. Ona bağışıklık sistemi izin vermiştir çünkü böyle karar vermiştir. Bağışıklık sisteminin rahat çalışabilmesi için ona engel koymamak gerekir. O yüzden ateşlendiğinizde " Niye ateşlendim?" diye sorgulamayın. Eğer ateşlendiyseniz bu, hayırdır. O zaman bunu hemen hayra yorun. Mide bulantısı, kusma, ishal veya ne olursa hep hayra yormak gerekir. Sonra yumuşak bir şekilde sebebini aramaya başlayın ama size bir şey olduysa bunun sizin için hayır olduğundan emin olun. Bu şekilde en derin hastalıklar bile çok kolay geçer."

 

Mutasyon Kanserleşme

 

 

" Size daha önce terlemesi olan, sonrasında terlemesi egzamaya dönüşen, egzaması sedefe, sedefi de romatizmal hastalıklara dönüşen bir hastadan bahsetmiştim. Peki, bu hastayı sonraki süreçte ne bekler? Eğer bu hasta romatizma için de bağışıklığı baskılayan ilacı içerse ortaya sadece KANSER ÇIKAR. Kanser, insanda bağışıklık sistemi iflas ettikten sonra çıkmaktadır.  Bağışıklık sistemi iflas edince mutasyonları kontrol edici bir şey kalmadığı için mutasyonlar başlar. Mutasyonlar başlayınca da onlarla birlikte kanser ve kimyasal AIDS gelir. AIDS ve kanser başka türlü değil, sadece bağışıklığın iflasının temelinde oluşurlar. BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ SAĞLAMKEN ÇOK NADİR MUTASYON OLUR. O da sadece çok yoğun bir hücum olduğunda olur. Meselâ bir taraftan zararlı yiyecekler, bir tarafran zararlı ilaçlar, bir taraftan zararlı kimyasallar, bir taraftan da ameliyat olunca olur. O zaman bağışıklık sistemi hızlı bir şekilde yıkıma gider. Bağışıklık yıkıldıktan sonra ise sadece mutasyonlar olur.  

 

 

Özet: Meselâ kırmızı et, midesi az asit üreten insanların ( Kan grubu A ) midesinde hazmedilemez, yalnızca çürür. Çürümüş et kalıntıları kılcal damarları tıkar, organlarda ve deri altında depolanır. Çok kırmızı et yiyen " A grubu" taşıyıcılarında sedef, vitiligo ve kanser sık görülür. ( Gerçek tıp) 

 

Hastaların kan grubuna uygun beslenmesi ise sağlığı geri kazanmak için mücadele veren bağışıklık sisteminin işini kolaylaştırır. Kan grubuna göre beslenme yazımızı ( kan gruplarının kansere yatkınlık dereceleri de yazıyor) tavsiye ediyoruz: Kan Grubu Beslenme