Yağ Bezesi ve Burun Eti İçin Doğal İlaçlar!

Yağ Bezesi ve Burun Eti İçin Doğal İlaçlar!

Bu yazı normalde programımızda yoktu fakat son günlerde özellikle yağ bezesi ve burun etiyle ilgili sosyal medyada çok konuşulduğu için yazı yazmak elzem oldu. Dr. Aidin SALİH Son Söz-2 kitabında bu rahatsızlıklara şu tavsiyeler söylüyor: "Yağ bezeleri için önce açlıkları yapmak gerekir. ( 36 saatlik açlık 3 günlük ve 10 günlük açlık için gerçek tıp kitabına bakınız. İlerleyen zamanda biz de açlık hususunda yazı yazacağız.) Tedaviyi uygulayıp bitirmeden onları aldırmak mümkün değildir.  Çünkü vücutta kötü yağların depoları vardır. Açlıkta o yağ depoları açılır ve yağ bezelerine gönderilir. Açlıkta yağ bezeleri bu yüzden büyür." 

 

"Bırakın büyüsünler. Sonra dileyen ameliyat yapabilir. Ama ameliyat yapmak istemiyorsanız papatya kaynatın ve çok koyu bir papayta suyu elde edin. Güneş altında yağ bezesini ısıtın ve koyu papatya suyu ile pansuman yapın. O zaman beze çatlar ve yağ akar." Kıymetli takipçiler sülük de yağ bezesine iyi gelir.   Aidin hanım'ın bademcikler hakkında da sıradışı görüşü vardır. O der ki: " Bâdemcikler de bağışıklık sisteminin giriş kapısı gibidir. Bâdemciği alınan da giriş kapısı yoktur."

 

Burun Eti İçin Bitkisel Çözüm

 

 

 

Burun Eti konusunda da gerçek tıbbın uzmanı Dr. Aidin SALİH : " Burun etlerini sirke çok iyi kurutur. Buruna güneyden gelen yakıcı ve kuvvetli çörekotu damlatmak burun etlerini eritir. Buruna çekilen kuvvetli sirke de etleri eritir. Ayrıca acı kavun suyu da çok iyi gelir. ( Fakat acı kavun bazı kan gruplarını çok etkilediği için zehirleyebilir. Olgunlaşmadan toplanırsa bir de miktarı ayarlanmazsa öldürücü olabilir.) Tabii bir de açlık yapılmalıdır. Özellikle çocuklarda burun ve geniz eti jöle gibi akıyor ve çok pis kokuyor. Geniz eti için eğer yakıcıysa çörekotu yeterlidir. Ama Türkiye'de yetişen çörekotundan sıkılmış ise o yağ yeterli olmaz. O zaman kantoron yağı kullanın" diyor. 

 

Bütün cilt hastalıklarının özellikle ben ve cilt lekelerinin anlatıldığı yazımızı buradan  okuyabilirsiniz.