İdrar Kaçırma Neden Olur? İdrar Kaçırma Tedavisi!

İdrar Kaçırma Neden Olur? İdrar Kaçırma Tedavisi!

Diğer sorunlar da olduğu gibi idrar kaçırma problemi de yanlış beslenmeden kaynaklanır. Eskiden idrar tutamama problemi sadece kireçli ihtiyarlarda olurdu. Şimdi ise hemen hemen herkeste genç kadınlarda ve kızlarda bu problem var. Çünkü her şeyi ağızlarına atıyorlar ve besin olmayan şeyleri yiyorlar o zaman idrarlarını tabii ki tutamazlar. Çocuklarda özellikle çok dondurma ve abur cubur yiyenlerde bu sebepten idrar kaçırma olur. Bunun birinci sebebi süt ürünlerinin çok çok tehlikeli olmasıdır. Çünkü süt ürünlerinde titanyum dioksit ve süt tozu vardır. Süt tozu çok kireçlenme yapar. Kireçlenme olunca idrar yollarının bitimindeki büzücü kaslarda da kireçlenme olur.


 

Kireçlenme ve kötü yağlardan dolayı tıkanıklıklar oluşunca orada kan dolaşımı da bozulur ve böylece idrar tutamama durumu ortaya çıkar. Çünkü o zaman düz kaslarda his kaybı olur ve insan idrar torbası dolu mu değil mi hissedemez. Bunun sonucunda da idrar kaçırma durumu yaşar 3 günlük açlık bu hisleri hemen yerine getirir ve sonrasında idrar kaçırma olmaz. İdrarı tam boşaltamama hissi üşütme ile alakalı değildir. İdrar torbasının iç zarı kalınlaşıncada his kaybı olur ve sanki idrar daima dolu gibi hissedilir. İnsan küçük abdest var mı yok mu anlamaz. Bunun içinde açlık yapmak gerekir bu durum özellikle Kan grubu 0 ve B olanlar da görünür. Kan grubu B olanlar idrar tutamamaya çok müsaittirler. Çünkü onların idrar yolları zaten zayıftır.

 

İdrar Kaçırma İlaçları

 

 

Dr. Aidin SALİH son söz kitabında idrar kaçırma hastalığından bahseder: " Erkek olsun kadın olsun, günümüzde herkes idrar kaçırma probleminden muzdariptir. İnsanlar genelde 30 yaşından sonra idrar kaçırıyorlar. Büzücü kaslar bozulunca his kaybı oluyor ve bu yüzden idrar ve hayız kanı tutamama problemi meydana geliyor. İkisi de devamlı akıyor. Sonra kadınlar hep akıntıdan muzdaripler. Aslında akıntı olmaması gerekir. Islak olmalı ama akıntı olmamalıdır. Bunu da en iyi sağlıklı kadın bilir. Onun için kesinlikle hazır ped kullanmayın. Çünkü hazır ped kullanmaya devam ederseniz akıntı da olur, mantar da olur. O zaman her problem çıkar."