Erkeklerde Kısırlık Nedenleri ve Tedavisi!

Erkeklerde Kısırlık Nedenleri ve Tedavisi!

Düzenli ve korumasız en az iki yıl süreli cinsel ilişkiye rağmen çocuk sahibi olamama durumu kısırlık olarak tanımlanır. Dr. Aidin SALİH' e göre erkeklerde kısırlık sebepleri:

** Spermlerde genetik değişikliğe neden olan Aspartam
** Plastik ürünlerin imalında kullanılan dioksin ve flatatlar.
** Yumuşak olan bütün plastik ürunlerde flatat,sert olanlarda dioksin kullanılıyor. Flatatlar ayrıca emzik,diş kaşıyıcı ve biberonlarda,plastik içeren (ki plastik içermeyen yok gibi) hazır bezler,
** Diş dolgularında kullanılan amalgam,kurşun civa ve kadmiyum karışımları,
** Laptopu diz üzerine koyup kullanmak,

** Aromalı kahveler.

Erkeklerde en yaygın kısırlık sebebi, spermlerde genetik değişikliğe sebep olan aspartamdır. Eğer spermlerin DNA'sı bozulduysa çocuklar otistik, hiperaktif veya her ikisi de olurlar. Aynı zamanda bu çocuklar zekâ problemleri de yaşarlar. Eğer çok dioksin varsa çocuğun üreme organında da bir problem ve sakatlık olur. Ama titanyum dioksit direkt kısırlığa sebep olur. Eğer kişide çok dioksin varsa sobalı evde oturup oturmadığını, sobalı evde oturuyorlarsa kömürü plastik poşetle attı ise o daha büyük sıkıntıdır. Çünkü plastik, dioksinsiz üretilemez. Plastik teknolojisinde plastiği sertleştirmek için dioksin ve ftalatlar kullanılır.

 

Gerçek Tıp kitabının erkeklerde kısırlık bölümünde : " Bilim adamları, günde 3 fincan kahve kullanan erkeklerin, yaş sınırı ol­maksızın, üreme hücrelerinin DNA'sında belirgin genetik bozukluklara rastlamıştır. Bu bozukluk embriyo ölümlerine veya genetik hastalığı olan bebeklerin doğmasına neden olabilir.

 


Bize göre, kafein tek başına bu kadar hasar yapamaz. Kahvede bulunan katkı maddelerinin kafein ile sinerjizm etkileşimi, yani birlikte, tek başına yaptığı etkiden kat kat daha fazla etkilemesi bu tahribatın sebebidir. Kah­ve etiketinde içerdiği katkı maddeleri çok kısa bir şekilde belirtilmektedir: Koruyucular, tat vericiler ve aromalar. Koruyucu, tat verici ve aromaların binlerce çeşidinden hangilerinin kullanıldığını yazmaya nedense zahmet edilmez. Ancak tüm aromalar gen teknolojisi ve nanoteknoloji yöntemiyle üretilir,- hormonal sistemi ve ruh dengesini doğrudan etkiler. Onun için, kahvede katkı maddesi olarak sadece aromalar bile kullanılsa, tek başına kı­sırlık ya da eşcinselliğe sebep olabilir. Koruyucular ise doğrudan kısırlık ya­pabilir." der.

Erkeklerde diğer kısırlık sebepleri

 

 

Erkeğin sağlığı için diş dolguları da çok önemlidir. Eski analgam doguların içinde sadece kurşun vardı, daha sonra cıva ve kadmiyum da katıldı. Diş dolgularındaki kurşun ve cıva devamlı buharlaşır, ağızda kan dolaşımına karışır ve direkt böbreklere iner. Bıngıldaktan nüfuz eden beyne, diş dolgularından buharlaşan cıva ve kurşun da böbreklere iner. Üreme organları da böbreklerle paralel çalışır. Erkeklerde kısırlık için ciddi bir sebep de laptopu dizlerinin üzerine koyarak çalışmalarıdır. Laptop, spermlerin genetiğini etkiler ve kalitesini bozar. Laptopun sıcaklığı ve radyosyonu, yumurtalıkları etkiler. Dar pantolon da ısıyı artırır. 

 

Diğer bir sebep de aromalı ve katkı maddeli kahveler ve parfümler de kısırlık yapar. Kahvenin çiğ olanını almalıyız. Tedavisinde ilk önce kan grubuna göre beslenmeliyiz. ( Kan grubu yazılarımıza buradan ulaşabilirsiniz.) Gerçek tıp kitabında anlatılan açlıkları yapmalıyız. Ehil bir kişi tarafından TARAMA HACAMATLARI yaptırmalıyız. En önemlisi de sülük tedavisidir. Tarama hacamatları ve açlıklar bittikten sonra ( 3 defa 36 saatlik, 5 defa 2 günlük, 4 gün ara ile 5 defa 3 günlük açlık) sülük tedavisine başlanmalı. Nasıl yapılacağını aşağıda açıklayacağım. 

 

İlk başta işinin ehli birisini bulmanız gerekir. Hacamat bittikten 4 hafta sonra kuyruk sokumuna 11 sülük konur, vakum yapılır. Bu işlemden 8 hafta sonra kürekler arası ve altına 11 sülük konur, vakum yapılır. Bu işlemden 8 hafta sonra makat ve erbezleri arasına 11 sülük, vakum yapılmaz. En son olarak da bu işlemden 8 hafta sonra makata 11 sülük konur ve vakum yapılmaz. 

Kadınlarda kısırlık yazımızı buradan tıklayarak okuyabilirsiniz.

Beslenme ve yanlış yaşam tarzı değişmeden hiçbir şey değişmez.